Čiernohorské kapustovo– šampiňónové stehienka
			   Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
		   
		   šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
1. Kuracie stehná vykostíme. Na cibuľovom základe chvíľu podusíme kyslú kapustu, pridáme opražené šampiňóny a opraženú slaninku.
- 2
 Dochutíme a zmesou naplníme stehná. Obalíme ich v zemiakovom cestíčku a vypražíme.
- 3
 Cestíčko: Zemiaky postrúhame ako na placky, pridáme múku, zamiešame a dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu