Čiernohorské kapustovo– šampiňónové stehienka
Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
1. Kuracie stehná vykostíme. Na cibuľovom základe chvíľu podusíme kyslú kapustu, pridáme opražené šampiňóny a opraženú slaninku.
- 2
Dochutíme a zmesou naplníme stehná. Obalíme ich v zemiakovom cestíčku a vypražíme.
- 3
Cestíčko: Zemiaky postrúhame ako na placky, pridáme múku, zamiešame a dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu