Čierne špagety s plodmi mora
Laco Németh
šéfkuchár reštaurácie La Fiamma v Bratislave , 14. augusta 2009
šéfkuchár reštaurácie La Fiamma v Bratislave , 14. augusta 2009
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici orestujeme cibuľu, cesnak na oleji. Pridáme plody mora a krátko orestujeme. Dochutíme soľou, korením, vínom, rybím fondom, citrónom a trochu podlejeme vývarom.
- 2
Krátko povaríme. V slanej vode uvaríme sépiové špagety tak, aby boli al dente.
- 3
Podávame s citrónom a kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu