Čierne špagety s plodmi mora
			   Laco Németh
šéfkuchár reštaurácie La Fiamma v Bratislave , 14. augusta 2009
		   
		   šéfkuchár reštaurácie La Fiamma v Bratislave , 14. augusta 2009

4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Na panvici orestujeme cibuľu, cesnak na oleji. Pridáme plody mora a krátko orestujeme. Dochutíme soľou, korením, vínom, rybím fondom, citrónom a trochu podlejeme vývarom. 
- 2
Krátko povaríme. V slanej vode uvaríme sépiové špagety tak, aby boli al dente. 
- 3
Podávame s citrónom a kôprom. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu