Čierne špagety s plodmi mora

Laco Németh
šéfkuchár reštaurácie La Fiamma v Bratislave , 14. augusta 2009 14:02
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Čierne špagety s plodmi mora
4
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 bal.
18 g
30 g
1 dl
15 g
20 g
0,5 g
1 dl
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na panvici orestujeme cibuľu, cesnak na oleji. Pridáme plody mora a krátko orestujeme. Dochutíme soľou, korením, vínom, rybím fondom, citrónom a trochu podlejeme vývarom.

  2. 2

    Krátko povaríme. V slanej vode uvaríme sépiové špagety tak, aby boli al dente.

  3. 3

    Podávame s citrónom a kôprom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist