Čierne špagety s plodmi mora

Laco Németh
šéfkuchár reštaurácie La Fiamma v Bratislave , 14. augusta 2009
Čierne špagety s plodmi mora
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 bal.
18 g
30 g
1 dl
15 g
20 g
0,5 g
1 dl




Postup

  1. 1

    Na panvici orestujeme cibuľu, cesnak na oleji. Pridáme plody mora a krátko orestujeme. Dochutíme soľou, korením, vínom, rybím fondom, citrónom a trochu podlejeme vývarom.

  2. 2

    Krátko povaríme. V slanej vode uvaríme sépiové špagety tak, aby boli al dente.

  3. 3

    Podávame s citrónom a kôprom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia