Foto: sheenastaley
Inspirovala som sa na internete ale inak je to znovu čisto moja improvizácia :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prve som si dala varit sojove rezance. Vlozila som ich do vriacej vody, pridala bujon, sol, cierne korenie a sojovu omacku.
- 2
Nasledne som si jarnu cibulku nakrajala na kruzky, a polovicku spenila na olivovom oleji. Potom som do toho vysypala cícer, osolila a okorenila ciernym a kari korenim a troskou sladkej papriky.
- 3
Medzicasom boli rezance uz uvarene a tento krat som vodu z nich nevyliala ale týmto vývarom som podliala cícer... Doliala som este trosku vody a nechala varit cca 20 minút.
- 4
Zatial som si opäť na oleji spenila druhu polku cibulky spolu s troskou sladkej papriky a pridala uvarene sojove rezance zasypala kajanskou paprikou(trosku vacsou davkou ako som chcela alenevadi mi to :)) a podliala trochou vody a nechala varit aby sa voda trochu vyparila a vytvorila stavu okolo "mäsa" .
- 5
Do cíceru som pretlačila cesnak a keďže pokial nemusim, nepouzivam pri vareni muku tak som cicer vo vode rozmixovala ponornym mixerom na kašu, pridala som kyslu smotanu a este trosku soli, poriadne rozmiesala a nechala prevreť a hotovo... Vznikla mi výborna dobrota. :) P.S. všetky koreniny som dávala podla chuti, od oka ...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ako hovorim naucila som sa cibulu nahradzat bud jarnou cibulkou alebo inymi prostriedkami ..ked sa chce vsetko ide ... A s mojim gulasom su spokojni aj ludia ktori tvrdia ze to bez cibule nejde takze asi tak... :)