Cícerový hrniec
Rastislav Bekeš
šéfkuchár a nájomca penziónu Harmónia v Modre, 13. novembra 2013
šéfkuchár a nájomca penziónu Harmónia v Modre, 13. novembra 2013
Foto: Robert Hüttner
15-20 minút
príprava
príprava
8-12 hodín minút
na 120 °C
na 120 °C
Postup
-
1
Zeleninu dôkladne očistíme a nakrájame na veľké kúsky. Mäso umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Zvlášť uvaríme vajíčka natvrdo a očistíme ich.
- 2
Do hlineného hrnca dáme mäso, fazuľu, cícer, zeleninu, cesnak a bobkový list. Osolíme, okoreníme a dôkladne premiešame. Celé zalejeme vodou a vložíme do rúry na 120 °C na celú noc (8–12 hodín). Na druhý deň dozdobíme vajíčkami a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
... vložíme do rúry na 120 °C na celú noc (8–12 hodín).