Cícerové lievance s čučoriedkami
Michal Danek
šéfkuchár Wellness hotela Borovica**** na Štrbskom Plese, 14. marca 2018
šéfkuchár Wellness hotela Borovica**** na Štrbskom Plese, 14. marca 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vo vlažnom mlieku rozdrobíme droždie, pridáme kokosový cukor a necháme chvíľu rozpustiť, nech droždie začne pracovať.
- 2
Potom pridáme tvaroh, cícerovú múku a vajcia. Vymiešame všetko spolu na krémovú tekutú zmes, o niečo hustejšiu, ako je palacinkové cesto. Z cesta pečieme na rozohriatej panvičke s olejom lievance z oboch strán dozlatista. Podávame s čučoriedkami a javorovým sirupom.
Tiež lievance:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu