Cícerové lievance s čučoriedkami
Michal Danek
šéfkuchár Wellness hotela Borovica**** na Štrbskom Plese, 14. marca 2018
šéfkuchár Wellness hotela Borovica**** na Štrbskom Plese, 14. marca 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g |
|
150 g |
|
2 ks |
|
200 ml |
|
200 ml |
|
100 g |
|
1/2 kocky |
|
2 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Vo vlažnom mlieku rozdrobíme droždie, pridáme kokosový cukor a necháme chvíľu rozpustiť, nech droždie začne pracovať.
- 2
Potom pridáme tvaroh, cícerovú múku a vajcia. Vymiešame všetko spolu na krémovú tekutú zmes, o niečo hustejšiu, ako je palacinkové cesto. Z cesta pečieme na rozohriatej panvičke s olejom lievance z oboch strán dozlatista. Podávame s čučoriedkami a javorovým sirupom.
Tiež lievance:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu