Foto: hamka3
Recept pochádza z knižky od Pavla Liptáka-Dobrý rok. Dnes som si ho pripravovala prvýkrát a chutil mi, tak sa podelím o recept. Cícer môžete Zobraziť celý popisRecept pochádza z knižky od Pavla Liptáka-Dobrý rok. Dnes som si ho pripravovala prvýkrát a chutil mi, tak sa podelím o recept. Cícer môžete použiť aj konzervovaný. Je to rýchle a chutné jedlo.
porcie
príprava
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu na kocky a mrkvu nakrájanú na plátky opekáme na oleji najlepšie vo woku alebo vo veľkej panvici s nepriľnavým dnom asi 3 minúty. Pridáme cícer, opekáme asi 2 minúty, poprášime karí korením, premiešame, podlejeme vývarom a chvíľku povaríme.
- 2
Rezance vložíme do vriacej vody na 30 sekúnd, scedíme a primiešame k zmesi. Necháme prevrieť, osolíme, okoreníme a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu