Cícerové karí s ryžovými rezancami

Autor receptu: hamka3

Recept pochádza z knižky od Pavla Liptáka-Dobrý rok. Dnes som si ho pripravovala prvýkrát a chutil mi, tak sa podelím o recept. Cícer môžete použiť aj konzervovaný. Je to rýchle a chutné jedlo.

4
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. Nakrájanú cibuľu na kocky a mrkvu nakrájanú na plátky opekáme na oleji najlepšie vo woku alebo vo veľkej panvici s nepriľnavým dnom asi 3 minúty. Pridáme cícer, opekáme asi 2 minúty, poprášime karí korením, premiešame, podlejeme vývarom a chvíľku povaríme.
  2. Rezance vložíme do vriacej vody na 30 sekúnd, scedíme a primiešame k zmesi. Necháme prevrieť, osolíme, okoreníme a môžeme podávať.