Cícerová nátierka

dorisa - fotkadorisa, 29. septembra 2015
Cícerová nátierka
Foto: dorisa

Zdravá nátierka.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 hrnček uvarený
1 hrnček strúhaná
2 strúčik
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cícer rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme strúhanú mrkvu, koreniny, prelisovaný cesnak , soľ, ochutíme korením a všetko spolu zmiešame. Natieram na celozrnný chlebík. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
@anialah , mne nechýba žiadna pasta. Pomazánka je výborná a nám chutí. @evanaaa , pre jeden raz nebudem kupovať nejakú sézamovú pastu. Ja som našla takýto recept a takto som aj nátierku spravila.
V podstate sa jedna o arabsku natierku menom humus,kde sa sice nepridava mrkva,ale pasta tahine,plus olivovy olej. Cicer musi byt najemno rozmixovany. Humus je zakladom kazdeho arabskeho stolovania, ziadna cast predjedla tzv.mezze sa bez neho neobide
V podstate sa jedna o arabsku natierku menom humus,kde sa sice nepridava mrkva,ale pasta tahine,plus olivovy olej. Cicer musi byt najemno rozmixovany. Humus je zakladom kazdeho arabskeho stolovania, ziadna cast predjedla tzv.mezze sa bez neho neobide

Pridaj komentár k receptu: