Chrumkavý toast trochu inak videorecept

cesminaz - fotkacesminaz, 1. januára 2022

Fantastická obmena klasického toastu, ktorý sa hodí na raňajky, desiatu, alebo ako chrumkavý snack. Chuťou pripomína klasický toast, ale aj vyprážaný syr.
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/2022/01/chrumkavy-toast-trochu-inak-fantasticky.html?m=1

Chrumkavý toast trochu inak (videorecept)
Foto: cesminaz

Suroviny

 (alebo saláma)
 (plátky)
Na obalenie:
Na vyprážanie:




Postup

  1. 1

    Množstvo surovín neudávam, keďže záleží od počtu stravníkov...

  2. 2

    Zoberieme 2 plátky toastového chlebíka, položíme medzi ne 2-3 plátky syra, pokrájanú šunku, alebo salámu podľa chuti. Podľa chuti môžete posypať aj oreganom.

  3. 3

    Takto zložené/spojené toasty klasicky obalíme v trojobale (múka, vajcia, strúhanka) a následne z oboch strán vypražíme v dostatočnom množstve oleja do zlatista.

  4. 4

    Takto pripravený toast chutí výborne a je to skvelá obmena popri klasickom toaste? Chutí aj ako klasický toast a aj ako vyprážaný syr. Niečo ako 2 v 1. Prajem dobrú chuť!

    Chrumkavý toast trochu inak (videorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Diskusia k receptu

haji
Vypadá to moc dobře, o chuti nepochybuji. Pevně věřím, že toto bude mít velký úspěch u odrostlejších dětí. Pro mě jen to dobrota virtuální, ale s radostí se tu kochám.
bugout
Maďarská klasika töltött bundáskenyér... Výborné jedlo. Môžem každému len odporučiť. Zväčša ho robím z bežného chleba odkrojim hrubší krajec a narežem do neho v podstate kapsu a tak naplním. Ľahšia sa to Potom vypráža, teda drží po hromade...
kukulienka71
milá @cesminaz , tomuto je ťažké odolať, lákadlo hlavne pre dospievajúcich. Teraz si mi pripomenula dávnu chuťovku, dva plátky salámy sme spojili mäkkým syrom, potreli máličko horčicou a tak obalili a vypražili, k tomu zemiaková kaša a kyslá uhorka, no bomba obed! zvykla som striedať salámy, niekedy turista, niekedy " diétna", kedy na čo bola chuť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia