Chrumkavé kúsky mäsa

sandriw - fotkasandriw, 21. septembra 2014
Chrumkavé kúsky mäsa
Foto: sandriw

Ak máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete zároveň upiecť aj zemiaky) a aj o niečo zdravšie :3 Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit

30 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

Trojobal:
1 šálka
1 PL
 podľa vlastného výberu (tymian, bazalka alebo oregano)
Mäso:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plech si vystelieme papierom na pečenie a rúru predhrejeme na 200°C.

  2. 2

    Strúhanku si zmiešame s olejom, pretlačeným cesnakom, soľou, korením a sušenými bylinkami podľa vlastnej chuti (ja som použila tymian).

  3. 3

    Mäso si nakrájame na väčšie kúsky a obalíme v trojobale. Obalené kúsky ukladáme na plech. Pečieme do zlatohneda 20 – 25 minút.

    Chrumkavé kúsky mäsa - obrázok 3
Recept je zaradený do kategórií:
Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
no ze nie,, vyzeraju fakt ako vyprazane, verim, ze aj chutne
ja takto robim aj fasirky, aj placky, je to vsetko naraz hotove
prosim vas a struhanka sa nezlepí ak sa zmieša z olejom a cesnakom ?