Foto: sandriw
Ak máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete Zobraziť celý popisAk máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete zároveň upiecť aj zemiaky) a aj o niečo zdravšie :3 Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Plech si vystelieme papierom na pečenie a rúru predhrejeme na 200°C.
- 2
Strúhanku si zmiešame s olejom, pretlačeným cesnakom, soľou, korením a sušenými bylinkami podľa vlastnej chuti (ja som použila tymian).
- 3
Mäso si nakrájame na väčšie kúsky a obalíme v trojobale. Obalené kúsky ukladáme na plech. Pečieme do zlatohneda 20 – 25 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu