Chrumkavé kúsky mäsa

sandriw - fotkasandriw, 21. septembra 2014
Chrumkavé kúsky mäsa
Foto: sandriw

Ak máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete Zobraziť celý popisAk máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete zároveň upiecť aj zemiaky) a aj o niečo zdravšie :3 Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit

30 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

Trojobal:
1 šálka
1 PL
 podľa vlastného výberu (tymian, bazalka alebo oregano)
Mäso:




Postup

  1. 1

    Plech si vystelieme papierom na pečenie a rúru predhrejeme na 200°C.

  2. 2

    Strúhanku si zmiešame s olejom, pretlačeným cesnakom, soľou, korením a sušenými bylinkami podľa vlastnej chuti (ja som použila tymian).

  3. 3

    Mäso si nakrájame na väčšie kúsky a obalíme v trojobale. Obalené kúsky ukladáme na plech. Pečieme do zlatohneda 20 – 25 minút.

    Chrumkavé kúsky mäsa - obrázok 3

Diskusia k receptu

mariamka
no ze nie,, vyzeraju fakt ako vyprazane, verim, ze aj chutne
afataga
ja takto robim aj fasirky, aj placky, je to vsetko naraz hotove
maska3
prosim vas a struhanka sa nezlepí ak sa zmieša z olejom a cesnakom ?
sandriw
@maska3 : Mne sa nezlepilo :D Nie je tam toho oleja či cesnaku (strúčik - dva) až tak veľa. Ale ak myslite, tak môžte cesnak vynechať. Olej je dôležitý, abyvýsledok po upečení nebol príliš suchý :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia