Chrumkavé kúsky mäsa
Autor receptu: sandriw
Ak máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť
ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete zároveň upiecť aj zemiaky) a aj
o niečo zdravšie :3
Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit
30 minút príprava |
25 minút na 200 °C |
Postup
- Plech si vystelieme papierom na pečenie a rúru predhrejeme na 200°C.
- Strúhanku si zmiešame s olejom, pretlačeným cesnakom, soľou, korením a sušenými bylinkami podľa vlastnej chuti (ja som použila tymian).
- Mäso si nakrájame na väčšie kúsky a obalíme v trojobale. Obalené kúsky ukladáme na plech. Pečieme do zlatohneda 20 – 25 minút.