Chrumkavé kúsky mäsa

Autor receptu: sandriw

Ak máte chuť na rezeň, no nechce sa vám vyprážať, tak treba rozohriať rúru a šupnúť ich tam. Je to jednoduchšie, rýchlejšie (keďže môžete zároveň upiecť aj zemiaky) a aj o niečo zdravšie :3 Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit

30 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Plech si vystelieme papierom na pečenie a rúru predhrejeme na 200°C.
  2. Strúhanku si zmiešame s olejom, pretlačeným cesnakom, soľou, korením a sušenými bylinkami podľa vlastnej chuti (ja som použila tymian).
  3. Mäso si nakrájame na väčšie kúsky a obalíme v trojobale. Obalené kúsky ukladáme na plech. Pečieme do zlatohneda 20 – 25 minút.