Foto: palokuchki
Tieto rezne su trochu ine od klasickych obalovanych v trojobale.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrajame na pasiky hrube asi 1cm a posolime.
-
2
Do misky si pripravime bielka a rozslahame.
-
3
Do druhej misky si odmerame hladku muku, sol, cervenu papriku, majoranku, cerstvo zomlete cierne korenie a premiesame. Kto ma rad stiplave moze pridat do muky stiplavu papriku.
-
4
Kuracie kusky obalime v muke, v bielkach a potom zase v muke. Vyprazame ich na oleji 2-3 minuty z kazdej strany.
-
5
Vyprazene kuracie prsia ulozime na papierovy obrusok. Tentokrat sme ich mali so zemiakovym salatom, ale su velmi chutne aj so zemiakovou kasou a cerstvym zeleninovym salatom.
varecha.pravda.sk/recepty/jednoduchy-zemiakovy-salat/1537...