Na dovolenke v Chorvátsku nám pani domáca pripravila pečenú rybu a k nej tento výborný teplý šalát. Dodnes, keď ho jem, cítim vôňu mora.. Zobraziť celý popisNa dovolenke v Chorvátsku nám pani domáca pripravila pečenú rybu a k nej tento výborný teplý šalát. Dodnes, keď ho jem, cítim vôňu mora.. :)
Postup
-
1
Zemiaky uvarené v šupke pokrájame na kocky.Mali by byť teplé. Cibuľu prekrojíme na polovice a tie nakrájame na pásiky. Do hrnca dáme vodu, soľ, korenie, a pridáme cibuľu. Zohrievame do varu, hneď odstavíme, dáme vychladnúť. Pridáme šťavu z citróna.
- 2
Do pokrájaných zemiakov vlejeme cibuľu, a pridáme olivový olej, premiešame. Šalát by mal chutiť po olivovom oleji. Posypeme posekanou čerstvou vňaťkou. Kto má rád, môže pridať kapary.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Frezia - myslím že sú to vône, ktoré nás vedia vrátiť, preniesť.... :)
Tento sa mi páči, lebo je jednoduchý - a hlavná chuť je tam ten olivový olej...:)