10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 180°C. Plech vyložíme papierom na pečenie.
- 2
Vajcia a vanilkový cukor šľaháme 5 – 8 minút do hustej peny. Potom zľahka vmiešame mleté orechy.
- 3
Cesto nalejeme na plech, rovnomerne rozprestrieme a pečieme asi 10 minút. Po upečení ešte teplý korpus zrolujeme a necháme vychladnúť.
- 4
Po vychladnutí opatrne odrolujeme a odstránime papier na pečenie. Potom ušľaháme šľahačku, do ktorej vmiešame hustý biely jogurt.
- 5
Krémom potrieme korpus a naň poukladáme čerstvé ovocie.
- 6
Potom chorvátsku roládu opäť zrolujeme, potrieme zvyškom krému, môžeme ozdobiť orechmi a dáme vychladiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu