Chlebové fašírky

abstinent1 - fotkaabstinent1, 10. mája 2010

Tieto fašírky robievam vždy keď mám veľa chleba a nechcem aby stvrdol a vyhodil sa. Fašírky sú chutné a prísady sa dajú ľahko obmieňať, Zobraziť celý popisTieto fašírky robievam vždy keď mám veľa chleba a nechcem aby stvrdol a vyhodil sa. Fašírky sú chutné a prísady sa dajú ľahko obmieňať, podľa chuti. Robím ich aj vtedy, keď sa ponáhľam a nechcem stráviť veľa času v kuchyni!

20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/4 až 1/2 zvyšky
podľa potreby
podľa chuti
podľa chuti
štipka
štipka




Postup

  1. 1

    Chlieb nakrájame na krajce a zomelieme na mäsovom mlynku alebo v robote. Pridáme vajcia, majorán, tymián, diabolské korenie, soľ. Zo zmesi vytvarujeme fašírky. Ak je zmes príliš riedka, pridáme strúhanku, ak je príliš hustá, zriedime ju vývarom. Vytvarované fašírky vypražíme v oleji. Podávame so zemiakmi, alebo s chlebom.

Diskusia k receptu

sjuz
to je ako placky z chleba...:)
jezibabka1
no už len ten starší chlieb mi chýba, lebo ja aj ten suchý na strúhanku pojem pri vareche namiesto chipsov:)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia