Tieto fašírky robievam vždy keď mám veľa chleba a nechcem aby stvrdol a vyhodil sa. Fašírky sú chutné a prísady sa dajú ľahko obmieňať, Zobraziť celý popisTieto fašírky robievam vždy keď mám veľa chleba a nechcem aby stvrdol a vyhodil sa. Fašírky sú chutné a prísady sa dajú ľahko obmieňať, podľa chuti. Robím ich aj vtedy, keď sa ponáhľam a nechcem stráviť veľa času v kuchyni!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Chlieb nakrájame na krajce a zomelieme na mäsovom mlynku alebo v robote. Pridáme vajcia, majorán, tymián, diabolské korenie, soľ. Zo zmesi vytvarujeme fašírky. Ak je zmes príliš riedka, pridáme strúhanku, ak je príliš hustá, zriedime ju vývarom. Vytvarované fašírky vypražíme v oleji. Podávame so zemiakmi, alebo s chlebom.
Diskusia k receptu