4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky nakrájame na kocky, chlieb a cibuľu nakrájame na malé kocky. Nakrájanú cibuľu speníme na rozohriatom tuku, vložíme kocky zemiakov a huby, mletú rascu, chlieb a klobásu nakrájanú na kolieska.
- 2
Zalejeme primeraným množstvom vriacej vody, osolíme, okoreníme a všetko uvaríme domäkka. Nakoniec dochutíme prelisovaným cesnakom a polievkovým korením.
- 3
Polievka je chutnejšia, keď chlieb nakrájaný na kocky vopred opečieme na oleji dozlata, až potom ho vhodíme do polievky a necháme rozvariť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu