Chlebik s baby šparglou a žeruchou

pumaamravec - fotkapumaamravec, 1. januára 2014

Tak jednoduché spojenie chutí a pritom tak úžasné! Lahodná baby zelená špargla v kombinácii s horčicou a výraznou žeruchou je okúzlujúca.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

1 krajec
10 ks
1 PL
1 PL
trochu
štipka
štipka




Postup

  1. 1

    Na chlieb natrieme horčicu, pokvapkáme citrónovou šťavou, poukladáme baby špargle, posypeme žeruchou, osolíme, okoreníme a podávame.

Diskusia k receptu

baobab
tomuto moze konkurovat uz len masteny chleba s cibulou
kuchticka
S chutou bych si dala takto chlebik kedykolvek, ale I ten obycajny s domacou mastou a cibulou. (len kde nabrat domacu bravcovu mast?)
hubata
... a prečo s baby špargľou? Nie je to jedno aká špargľa sa použije, tá konzervovaná je mäkká, ale i tak je drahá aj keď ju pestujú vo Veľkých Levároch.
mijaita
Ulozila jsem mezi chuťovky. Těžko si představit, ale libi se mi to. mam rada celozrnnou horčici totiž :-) Mozna bych ji smichala (tedy to udelam uricte) s troskou majonezy. Jojo, bude to dobre! Jen ten spargl mit!
mijaita
Ty hvezdicky tady jsou nedokonale a zavadejici, lepe hodnotit slovne. Opet vychytavka, ktera nefunguje. Klikla jsem na 5 a ukazaly se 2. K cemu tedy slouzi?
mijaita
Nebo ze by to rovnou ukazovalo prumerne hodnoceni?
honestka
@mijaita : mam dojem, ze ak niekto da menej hviezdiciek ako 5, tak sa to rozpocita na tych ludi kolko ich hlasovalo a vysledny pocet hviezdiciek je ten rozdiel.
Preto ak kliknes ty 5* vysledok sa ukaze len ten priemer.
= Avsak potrebovalo by to vysvetlit od redakcie, pretoze uz vela ludi o tomto problemle tu komentovalo.

Pekny a zdravy Novy Rok aj tebe!
mijaita
@pumaamravec tak jsem se dockala :-) Slunečnicový chlebík, celozrnná hořčice. Posprejovala jsem bylinkovým olejem ten chleba. Neměla jsem (ale už budu mít) žeruchu, nahradila mladým tymiánem. K tomu výborný, zelený čaj. Já to tušila správně že to bude skvost! A je! Díky moc!!






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia