Cestoviny so syrovo-šampiňónovou omáčkou

olinecka - fotkaolinecka, 20. septembra 2014
Cestoviny so syrovo-šampiňónovou omáčkou
Foto: olinecka

Dnes u nás ,takýto rýchly a výborny obed.

4
porcie
30 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 konzerva
1 ks
1 ks (alebo Lunex)
 podľa seba
 (alebo varenie)
 podľa seba
 (alebo vegeta) na dochutenie




Postup

  1. 1

    Do misy dáme maslo a nakrájanu cibuľu,ktoru dusime na masle do sklovita.Pridáme šampiňony z ktorých sme zliali nálev pridáme korenie,soľ alebo vegetu,dusíme 15 minút a občas podlejeme teplou vodou alebo zeleninovym bujónom.Ja som podliala vodou.

  2. 2

    Syr vytlačime ku šampiňonom miešame kým sa nerozpustí zalejeme smotanou necháme prejsť varom a pridáme bazalku nasekanu nadrobno.

  3. 3

    Podávame s uvarenou cestovinou.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

svedka
Takto som to tiez varievala v mojich zaciatkoch :) Skus pouzit ozajstny syr,skusit nieco ine.Takychto ,,omaciek´´ je tu neurekom :) Neber to v zlom. Pridaj napriklad parmazan atd a nebudes potrebovat bujon,ci vegetu,tym si len zabijes dobru hribikovu chut :) A hlavne:pouzi cerstve sampinony :) Ved z konzervy nemaju ani chut,ba priam pachut...ber to len ako dobru radu odo mna...
svedka
Mimochodom,redakcia ti mala opravit nazov.Je to Instrumental:S kym?S cim?- SO syrovou....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia