Foto: olinecka
Dnes u nás ,takýto rýchly a výborny obed.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 konzerva |
|
1 ks |
|
1 ks (alebo Lunex) |
|
podľa seba |
|
(alebo varenie) |
|
podľa seba |
|
(alebo vegeta) na dochutenie |
|
|
Postup
-
1
Do misy dáme maslo a nakrájanu cibuľu,ktoru dusime na masle do sklovita.Pridáme šampiňony z ktorých sme zliali nálev pridáme korenie,soľ alebo vegetu,dusíme 15 minút a občas podlejeme teplou vodou alebo zeleninovym bujónom.Ja som podliala vodou.
- 2
Syr vytlačime ku šampiňonom miešame kým sa nerozpustí zalejeme smotanou necháme prejsť varom a pridáme bazalku nasekanu nadrobno.
- 3
Podávame s uvarenou cestovinou.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu