Foto: uzaska
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ľubovoľné cestoviny povaríme cca 10 min. v slanej vode.
- 2
Cibuľu, cesnak a šampiňóny nadrobno nakrájame a opečieme na troške oleja.
- 3
Priložíme kocku mrazeného špenátu a necháme roztopiť, občas zamiešame. Posolíme, okoreníme. Podľa chuti, netreba sa báť.
- 4
Na zjemnenie pridáme mlieko /ryžové alebo iné rastlinné/, zamiešame, ešte krátko povaríme a podávame na cestovinách (zamiešané v nich) s čerstvou zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu