Cestoviny so špenátom

uzaska - fotkauzaska, 12. marca 2013
Cestoviny so špenátom
Foto: uzaska
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1
3 strúčiky
8 ks
1 dcl




Postup

  1. 1

    Ľubovoľné cestoviny povaríme cca 10 min. v slanej vode.

  2. 2

    Cibuľu, cesnak a šampiňóny nadrobno nakrájame a opečieme na troške oleja.

  3. 3

    Priložíme kocku mrazeného špenátu a necháme roztopiť, občas zamiešame. Posolíme, okoreníme. Podľa chuti, netreba sa báť.

  4. 4

    Na zjemnenie pridáme mlieko /ryžové alebo iné rastlinné/, zamiešame, ešte krátko povaríme a podávame na cestovinách (zamiešané v nich) s čerstvou zeleninou.

Diskusia k receptu

turistka
Zaujímavá kombinácia, nie tá tradičná, niekedy vyskúšam, len som ešte nikdy nerobila s ryžovým mliekom, snáď dochutím sójovým.
uzaska
Sójové mlieko bude asi aj lepšie ako to moje osladené ryžové, ale iné som nemala :) a chuť špenátu to nijak nepoznačilo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia