Cestoviny so špenátom a parmezánom

mikalove - bez fotkymikalove, 19. decembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

450 g
2 PL
2 čl
2 ks
podľa chuti
300 g
podľa chuti
podľa chuti
120 ml
150 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Medzitým vo väčšej panvici zohrejeme olej, maslo, cesnak a muškátový orech. Keď je maslo roztopené pridáme nakrájané na menšie špenátové listy.

  2. 2

    Po 5 minútach pridáme smotanu, soľ, mleté čierne korenie, mascarpone a trochu vody z varenia cestovín a privedieme do varu. Cestoviny zlejeme. Cestoviny primiešame k špenátu spolu s parmezánom. Premiešame,ihneď podávame.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Talianska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha