Foto: lopajdo
Práve som varil, máme radi cestoviny a sójové mäso, tak som to skombinoval. A v špajzke kuklo na mňa aj pesto, tak som ho Zobraziť celý popisPráve som varil, máme radi cestoviny a sójové mäso, tak som to skombinoval. A v špajzke kuklo na mňa aj pesto, tak som ho použil.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji speníme najemno nakrájanú cibuľku a cesnak.
-
2
V šálke si zaparíme vriacou vodou sojovú drť. Stačí 5 min, pekne zmäkne. Takto mäkké sojové mäso pridáme k cibuli a ochutíme. Ja som dal trochu soli, červenej papriky, sojovej omáčky a kečupu. Pridáme na jemno na kolieska nakrájané olivy. Toto všetko podusíme 5-10 min pod pokrievkou. Na koniec som dal na zjemnenie na vrch plátok masla a vypol z ohňa.
-
3
Cesotviny, ja som mal Fusilli Tricolore, uvaríme klasickým spôsobom. Ocedíme a zmiešame s bazalkovým pestom. Premiešame, posypeme syrom a podávame. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu