Cestoviny s omáčkou z čerstvého lososa

matus113 - fotkamatus113, 19. novembra 2012
Cestoviny s omáčkou z čerstvého lososa
Foto: matus113

Lososová dobrôtka.

2
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3 ks strúčiky
100 g
1 ks
330 g akékoľvek
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na začiatok si nakrájame na drobno cesnak a cibuľu. Ďalej nakrájame na stredné kúsky lososa.

  2. 2

    Na olivovom oleji osmažíme cesnak a pridáme cibuľu. Keď máte radi pikantné, môžete pridať aj sušené chilli. Postupne pridáme nakrájaného lososa, ktorého osolíme a okoreníme. Lososa stačí smažiť asi 5 minút.

  3. 3

    Zalejeme ho šľahačkou a na zahustenie pridáme parmezán. Premiešame a dáme variť vodu na cestoviny. Hotové jedlo posypeme petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

16 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: