Foto: matus113
Lososová dobrôtka.
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na začiatok si nakrájame na drobno cesnak a cibuľu. Ďalej nakrájame na stredné kúsky lososa.
- 2
Na olivovom oleji osmažíme cesnak a pridáme cibuľu. Keď máte radi pikantné, môžete pridať aj sušené chilli. Postupne pridáme nakrájaného lososa, ktorého osolíme a okoreníme. Lososa stačí smažiť asi 5 minút.
- 3
Zalejeme ho šľahačkou a na zahustenie pridáme parmezán. Premiešame a dáme variť vodu na cestoviny. Hotové jedlo posypeme petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu