Foto: vlieskovsky
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
-
2
Bravčové mäso si pomelieme.
-
3
Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
-
4
Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
-
5
Mäso musí byť úple opečené.
-
6
Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
-
7
Zatiaľ si nastrúhame syr.
-
8
Vyvaríme cestoviny.
-
9
Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.
Diskusia k receptu