Foto: ancicka
Jednoduché a rýchle cestovinky, ktoré môžu byť aj bez ...
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10-12 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
400 g |
|
400 g |
|
1 ks väčšia |
|
podľa potreby |
|
podľa chuti |
|
|
|
|
|
4 ks čerstvé |
|
200 ml |
|
50 g |
|
200 g na struhanie |
|
údená domáca -nemusí byť |
|
Postup
-
1
Uvaríme si cestoviny v osolenej vode.Pripravíme si medvedí cesnak,nakrajame.
-
2
Na troške oleja orestujeme cibuľu,pridame šampiony.
- 3
Vajcia rozšľahame v kyslej smotane.
- 4
Do misky dame uvarenu cestovinu ,pridame orestovanu cibuľu s hubami,medvedí cesnak,vajcia zo smotanou a osolíme,okoreníme a pridáme troška muškatového kvetu. Vysypeme na vymastenú zapekaciu misku a na vrch poukladáme nakrajanú klobásku. Ked varíme pôsne,tak nemúsi byť!
- 5
Dáme do rúry zapiecť na 10 min. Po 10 min vrch posýpeme struhaným syrom. a ešte dame troška zapiecť,
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
a v Považskej tam sú dobré lesíky