Na tomto recepte si najradšej pochutia naši chlapi...
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Talianske cestoviny uvaríme podľa návodu na vrecku.
- 2
Mleté mäso a pokrájanú slaninu opečieme na panvici do hneda. Presunieme do misy a v tej istej panvici na oleji opražíme nakrájanú cibuľu a nastrúhanú mrkvu. Pridáme prelisovaný pretlak, potom vrátime mäsovú zmes, posypeme bylinkami (bazalka, oregano...), rozdrobíme kocku bujónu, prilejeme pretlak a povaríme.
- 3
Omáčku dochutíme soľou a mletým čiernym korením a nalejeme na uvarené cestoviny narovnané na tanieroch. Porcie posypeme strúhaným parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu