Cestoviny s mäsovou omáčkou

narjel - bez fotkynarjel, 27. novembra 2009

Na tomto recepte si najradšej pochutia naši chlapi...

4
porcie

Suroviny

500  g
500 g
50 g
1 ks
2 ks
2 stúčiky
1 ks
700 ml




Postup

  1. 1

    Talianske cestoviny uvaríme podľa návodu na vrecku.

  2. 2

    Mleté mäso a pokrájanú slaninu opečieme na panvici do hneda. Presunieme do misy a v tej istej panvici na oleji opražíme nakrájanú cibuľu a nastrúhanú mrkvu. Pridáme prelisovaný pretlak, potom vrátime mäsovú zmes, posypeme bylinkami (bazalka, oregano...), rozdrobíme kocku bujónu, prilejeme pretlak a povaríme.

  3. 3

    Omáčku dochutíme soľou a mletým čiernym korením a nalejeme na uvarené cestoviny narovnané na tanieroch. Porcie posypeme strúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia