Foto: fitlife
Veľmi jednoduchý, zdravý a chutný receptík :)
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g celozrnné |
|
1 ks zrelé |
|
100 g |
|
1/2 ks na šťavu |
|
70 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
|
|
|
|
50 g |
|
30 g |
|
50 g |
|
podľa chuti (alebo vlašské, mandle) |
|
Postup
-
1
Špagety uvaríme podľa návodu a scedíme. Cherry paradajky nakrájame na štvrtiny a feta syr na kocky.
- 2
V miske vidličkou rozmačkáme avokádo, pridáme citrónovú šťavu, soľ a jogurt. Premiešame a ešte primiešame čerstvú alebo sušenú bazalka a oregáno.
- 3
Na tanier dáme špenát, naň špagety a omáčku. Pridáme kukuricu a paradajky. Posypeme parmezánom a feta syrom. Najlepšie chutia posypané nasucho opraženými píniovými orieškami, mandľami al. nepraženými vlašskými orechami. ( ja pridávam všetky :D) Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Fetu som nezohnal tak som dal udenú Tofu, orestoval na sucho, pridal trošku masla, 1-2 min. osmahnul, prisypal špenát, trošičku vody na podusenie, cesnakove korenie a odstaviť. Použil som na 100 g jogurtu dve avokada a dal som tam aj lyžičku cukru aby to nebolo take kysle....