Foto: niniatko
Keďže moje telo opäť protestuje proti mäsu, som odkázaná na bezmäsité jedlá, tak som si doma vyrobila celkom chutný šalátik, ktorého základom bol jeden Zobraziť celý popisKeďže moje telo opäť protestuje proti mäsu, som odkázaná na bezmäsité jedlá, tak som si doma vyrobila celkom chutný šalátik, ktorého základom bol jeden recept už tu zverejnený od užívateľky @Cica2
príprava
Postup
-
1
Množstvo zámerne neuvádzam, každý si urobí ako on chce. Dáme si uvariť cestoviny. Ja som použila farebné vlastnej výroby (takto vyzerali). A necháme ich vychladnúť.
-
2
Zeleninu nakrájame (vhodné a chutné je použiť aj šalátovú uhorku, ja som bohužiaľ v našej záhrade nenašla uhorku zodpovedajúcej veľkosti). Zeleninu spolu so sterilizovanou kukuricou zmiešame s cestovinami.
- 3
Pridáme kyslú smotanu a jogurt (ja dávam oboje, môže sa dať buď len smotana alebo len biely jogurt). Zlatú nivu nastrúhame a balkánsky syr nakrájame na drobno.
- 4
Trošku posolíme, pridáme čerstvý na drobno posekaný koriander (stačí trošku, je dosť výrazný) a čerstvo pomleté korenie. Všetko spolu dôkladne premiešame.
- 5
A dobrú chuť! Ja som si k tomu dala aj ružové vínko :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
zelené sú špenátové, ružové cviklové, červené (alebo teda oranžové) s kečupom a žlté sú s kurkumou
odkiaľ ich máš ? asi ich máte v rodine už dlho ?
na konto toho vína + kyslá smotana a jogurt to by moje brušisko asi protestoval :D ale proti gustu žiaden dišputát
pekný recept :
moje bruško problém s vínom nemá nikdy :D problém má tieto dni s mäsom a kávou :(