Celozrnný chlieb

betka11 - bez fotkybetka11, 8. mája 2011

Tento nám chutí najviac.

Suroviny

4dl  vlažná
18g čerstvé
200g
200g
100g
100g
2kl
1kl /med
4PL
1PL
1PL
2PL (ľubovolné)
1kl
2PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ak máte pekárničku dáme si suroviny podla zvoleného postupu,Sušenú zemiakovú kašu si dáme napučať do vody pokial vzíde droždie.Pri miesení odsledujeme hustotu cesta,ak treba pridáme ešte po lyžičkách vodu aby cesto nebolo moc husté.A potom už len čakáme na voňavý chlebík.Ak nemáme pekárničku dá sa chlieb upiecť aj klasickým spôsobom.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Múčne jedlá, Chlieb a pečivo, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Betka, vyskusam aj tento tvoj chlebik, aj ked mi chyba fotka. Verim, ze bude chutny. Ukladam do mkk.
@Betka11 , rada by som vykusala Tvoj chlebik, ktoreho recept sa mi pozdava. Nemozem, nakolko do pekarnicky sa davkuje len 500 g múky. Ukladam aj tak do KK.