Celozrnný chlieb

betka11 - bez fotkybetka11, 8. mája 2011

Tento nám chutí najviac.

Suroviny

4dl  vlažná
18g čerstvé
200g
200g
100g
100g
2kl
1kl /med
4PL
1PL
1PL
2PL (ľubovolné)
1kl
2PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ak máte pekárničku dáme si suroviny podla zvoleného postupu,Sušenú zemiakovú kašu si dáme napučať do vody pokial vzíde droždie.Pri miesení odsledujeme hustotu cesta,ak treba pridáme ešte po lyžičkách vodu aby cesto nebolo moc husté.A potom už len čakáme na voňavý chlebík.Ak nemáme pekárničku dá sa chlieb upiecť aj klasickým spôsobom.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: