Foto: marianna76
Tento recept som robila v čase keď boli slivky... len som nevedela ako bude chutiť... preto som ju sem nedávala. Dá sa použiť ku Zobraziť celý popisTento recept som robila v čase keď boli slivky... len som nevedela ako bude chutiť... preto som ju sem nedávala. Dá sa použiť ku grilovanému mäsu, alebo opekaným zemiakom, poprípade so syrom - camembergom pečeným. Chutí fajn... musí sa nechať min.3 - 4 mesiace odstáť.
Postup
-
1
Nefotila som, lebo som vážne myslela, že to nebude tak dobre chutiť... Takto vyzerá, keď som teraz otvorila... my sme si dali len s pečenými zemiakmi...
-
2
Tak : slivky vykôstkovať, pridať nelúpané ale očistené jablká, cibuľu. Trochu vody prilejeme, rozvaríme... Rozmixujeme.
- 3
Pridáme ostatné suroviny, varíme 1 min. Dáme ocot, varíme ešte 5 min. Naplniť do pohárikov a sterilizovať 15 min,/ 90 stupňov
- 4
Otvorila som až po 5 mesiacoch...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
k tým pečeným zemiakom to bolo vhodné??priznám sa:tá kombinácia =ovocie+cibuľa=pôsobí na mňa nedôveryhodne...či to mám v jeseni skúsiť...a na novú chuť si jazyk "brúsiť"...???...:-))
ja robím slivkové čatní takto:
varecha.pravda.sk/recepty/slivkove-catni-a-vysmazany-herm...