Čatní slivkové

Autor receptu: marianna76

Tento recept som robila v čase keď boli slivky... len som nevedela ako bude chutiť... preto som ju sem nedávala. Dá sa použiť ku grilovanému mäsu, alebo opekaným zemiakom, poprípade so syrom - camembergom pečeným. Chutí fajn... musí sa nechať min.3 - 4 mesiace odstáť.

Suroviny

Postup

  1. Nefotila som, lebo som vážne myslela, že to nebude tak dobre chutiť... Takto vyzerá, keď som teraz otvorila... my sme si dali len s pečenými zemiakmi...
  2. Tak : slivky vykôstkovať, pridať nelúpané ale očistené jablká, cibuľu. Trochu vody prilejeme, rozvaríme... Rozmixujeme.
  3. Pridáme ostatné suroviny, varíme 1 min. Dáme ocot, varíme ešte 5 min. Naplniť do pohárikov a sterilizovať 15 min,/ 90 stupňov
  4. Otvorila som až po 5 mesiacoch...