Cappuccino dezert
Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 17. apríla 2011
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 17. apríla 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15
porcií
porcií
Postup
-
1
Cesto: Z vajec a cukru vyšľaháme hustú penu, do ktorej zamiešame múku s kakaom. Cesto rozdelíme na dve časti. Rozotrieme na papier a upečieme pláty.
- 2
Na spodný plát rozotrieme kávovú šľahačku, prikryjeme druhým plátom. Pokropíme zvyšnou kávou a natrieme bielu šľahačku. Necháme stuhnúť a krájame na kocky.
- 3
Krém: Želatínu zalejeme studenou vodou a necháme napučať. Smotanu vyšľaháme s cukrom. Želatínu zohrejeme a prilejeme do šľahačky. Rozdelíme na dve časti. Do jednej nahrubo postrúhame čokoládu a pridáme polovicu kávy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu