Foto: podravka
Komerčný recept
Bulgur je výborný do sladkých ale aj slaných jedál, možno ho podávať teplý aj studený. Jeho výhodou je veľmi
jednoduchá a rýchla Zobraziť celý popisKomerčný recept
Bulgur je výborný do sladkých ale aj slaných jedál, možno ho podávať teplý aj studený. Jeho výhodou je veľmi
jednoduchá a rýchla príprava.
porcie
príprava
Postup
-
1
Bulgur Lagris vysypeme do osolenej vriacej vody (na 1 diel bulguru je potrebných 2,5 dielov vody). Varíme pod pokrievkou na miernom ohni 15 - 20 minút, kým nezmäkne. Hotový bulgur zmiešame s olejom, aby sa nezlepil.
- 2
Ovocie nakrájame na drobné kúsky a vmiešame do bulguru.
- 3
Pridáme kyslú smotanu, šťavu a kôru z citróna a kokos. Podľa chuti osladíme medom a premiešame.
- 4
Podávame podobne ako puding v malých miskách.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu