Foto: rennatte
Po všetkých dobrotách s ovocím, ktoré teraz ponúka záhradka som prešla na slanú chuťovku s bryndzou a čerstvým kôprom.
60 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z uvedených surovín na cesto pripravíme vláčne cesto a necháme nakysnúť. Bryndzu zmiešame so smotanou, kôpor nasekáme na jemno. Nakysnuté cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu a 0,5 cm hrúbku, potrieme smotanovou bryndzou a necháme 10 minút kysnúť.
-
2
posypeme nasekaným kôprom a dáme piecť pri teplote 180°C 15-20 minút. Podávame ako slaný dezert, alebo ako prílohu k polievke.
-
3
....
varecha.pravda.sk/recepty/bryndzovy-posuch-celozrnny-spal...
varecha.pravda.sk/recepty/kysnuty-bryndzovnik/7959-recept...
Dakujem krasne za recept.