Bryndzovo-cibuľové dukáty
Foto: mycake
Výborné pečivko. Ľahké a mäkkučké aj na druhý deň. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, rýchla a s cestom sa super pracuje. Recept mám zo Zobraziť celý popisVýborné pečivko. Ľahké a mäkkučké aj na druhý deň. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, rýchla a s cestom sa super pracuje. Recept mám zo stránky www.MyCake.sk. Dobrú chuť ❤
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny si zmiešam na nízkych otáčkach, prípadne ručne na hladkú hmotu a na konci pridám na jemno nakrájanú cibuľku, popučený zemiak a soľ.
- 2
Na pomúčenej doske vyváľkam cesto na hrúbku asi 1 cm a vykrajujem kolieska s priemerom približne 5 cm.
- 3
Na záver potriem žĺtkom a pečiem v rúre asi 15 minút pri teplote 180° pokiaľ nechytia zlatú farbu.
Tiež bryndzové pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu