Bryndzové maslo s pečenými paprikami

Zoltán Baláž
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 22. mája 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bryndzové maslo s pečenými paprikamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 min
príprava

Suroviny

200 g
100 g
50 g (nakladaná)
30 g (vysmážaná)
20 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Do zmäknutého masla s bryndzou zapracujeme všetky suroviny a vytvoríme kompaktnú hmotu. Pomocou potravinovej fólie vytvarujeme valček, ktorý necháme stuhnúť v chladničke.

  2. 2

    Pripravené maslo nielenže môžeme natierať na chlebík, ale ním aj glazovať upečené mäso – rib eye steak alebo kuracie prsia. Po upečení mäsa vložíme bryndzové maslo na panvicu s trochou zeleninového vývaru a necháme za stáleho miešania rozpustiť. Vytvoríme tak omáčku, ktorou prelejeme hotové mäso.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist