Bryndzové maslo s pečenými paprikami
Zoltán Baláž
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 22. mája 2018
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 22. mája 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do zmäknutého masla s bryndzou zapracujeme všetky suroviny a vytvoríme kompaktnú hmotu. Pomocou potravinovej fólie vytvarujeme valček, ktorý necháme stuhnúť v chladničke.
- 2
Pripravené maslo nielenže môžeme natierať na chlebík, ale ním aj glazovať upečené mäso – rib eye steak alebo kuracie prsia. Po upečení mäsa vložíme bryndzové maslo na panvicu s trochou zeleninového vývaru a necháme za stáleho miešania rozpustiť. Vytvoríme tak omáčku, ktorou prelejeme hotové mäso.
Tiež pečená zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu