Bryndzová omáčka na cestoviny

krondu - fotkakrondu, 31. januára 2013

Už dávno som chcela niečo podobné ukuchtiť :) Bryndzu môžeme tiež....

3-4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 konzerva
150 g
300 ml alebo smotana
1-2 lyžice
1
podľa chuti
50 g
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Uvaríme si cestovinu. Ja som použila grahamovú.

  2. 2

    Na oleji speníme cibuľu, pridáme šampióny nasekané nadrobno.Dusíme 10-15min.

  3. 3

    V 2 dcl mlieka rozmiešame bryndzu a syr. Vlejeme do šampiónov a necháme ešte dusiť. V 1 dcl mlieku rozmiešame škrob a vlejeme do omáčky. Prevrie, odstavíme a dochutíme.

Diskusia k receptu

3sandra3
to znie veľmi dobre... bryndzová je výborná,,, teda viem si predstaviť, hoci som to ešte neskúšala... takže vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia