Foto: namarie
Klasická bryndzová nátierka je delikátna záležitosť. Patrí medzi tie, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek, rýchlo a bez zbytočne veľkých nákupov. Keďže ju mám veľmi Zobraziť celý popisKlasická bryndzová nátierka je delikátna záležitosť. Patrí medzi tie, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek, rýchlo a bez zbytočne veľkých nákupov. Keďže ju mám veľmi rada, rozhodla som sa ju vylepšiť a vytvoriť recept, ktorý poteší nielen vaše chuťové poháriky, ale aj prípadných hostí, ktorým ju môžete ponúknuť ako vylepšenú verziu, stále uznávaných jednohubiek :) Dobrú chuť!
porcie
príprava
Postup
-
1
Maslo necháme min 30. min v teple, nech je mäkké. Červenú cibuľku nakrájame nadrobno. Rovnako uhorky.
-
2
Do misky dáme bryndzu, maslo, nakrájanú cibuľku, uhorky, jednu až dve ČL dijonskej horčice, červenú papriku (dávam jej viac, hlavne pre farbu a sladkú chuť). Suroviny poriadne premiešane vidličkou.
- 3
Pridáme olivový olej (1-2 PL). Najlepšie je ak je olej ochutený rozmarínom, červeným korením, cesnakom... Pridáme čierne korenie podľa chuti. Pridáme trochu šťavy z citróna. Ochutnáme a dokoreníme.
- 4
Hotovú natierku podávame s pečivom, alebo natierame na jednohubky. Takže dobrú chuť a príjemnú zábavu :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu