Bruschetta

uschi - fotkauschi, 29. októbra 2009
Bruschetta
Foto: uschi

Toto jednoduché predjedlo som sa naučila v jednej talianskej reštaurácii v Londýne. Rýchle a zdravé.

3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

400 g
5 strúčikov
2 ks




Postup

  1. 1

    Paradajky umyjeme a spolu s cibuľkami nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme alebo nakrájame na jemno. Suroviny zmiešame, dochutíme soľou, korením, oreganom, nasekanou čerstvou bazalkou a polejeme olivovým olejom.

  2. 2

    Hotovú bruschettu necháme odležať. Bagetu alebo celozrnný rohlík nakrájame na kolieska, opečieme na sucho na panvici a dáme na tanier. Na každé koliesko dáme bruschettu a ozdobíme bazalkou.

Diskusia k receptu

dora
toto je tak dobré, že by človek neveril, že je to tak jednoduché! ja si bruschette pripravujem často a milujem ich! mňam!
honestka
Ushi, chcela by som ti poslat sukromne nejke vety, ale nemas kontakt. ozves sa?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia