Foto: uschi
Toto jednoduché predjedlo som sa naučila v jednej talianskej reštaurácii v Londýne. Rýchle a zdravé.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Paradajky umyjeme a spolu s cibuľkami nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme alebo nakrájame na jemno. Suroviny zmiešame, dochutíme soľou, korením, oreganom, nasekanou čerstvou bazalkou a polejeme olivovým olejom.
- 2
Hotovú bruschettu necháme odležať. Bagetu alebo celozrnný rohlík nakrájame na kolieska, opečieme na sucho na panvici a dáme na tanier. Na každé koliesko dáme bruschettu a ozdobíme bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu