Bruschetta výborne predjedlo ako aj doplnok

martinissimo - fotkamartinissimo, 6. septembra 2011

Rýchlo a jednoducho mňamka

5-10 minút
príprava
7-10 minút
na 180-200 °C

Suroviny

4-5
1




Postup

  1. 1

    Samozrejme pripravíme suroviny , umyjeme paradajky nakrájame na kocky nie moc velké ani malé ( ja robím asi tak 1 cm ) , dáme do misky a pridáme roztlačený cesnak ( ja používam cesnak rozmixovaný v olivovom oleji ) asi tak jednu dve pol. lyžice , štipka soli korenie chilli podla toho ako mate radi pikantné , cca jednu polievkovú lyžicu balzamika , magi , olivový olej a na koniec nakrajanú bazalku . Z ľahka premiešame a ochutnáme a necháme prejsť chuťami . ( ja dochucujem všetko od oka podla svojej chuti mne najlepšie :) kto má rád cesnak či chilli dá si viac alebo menej..)

  2. 2

    Nakrájame bagetu na šikmo natrieme rozmixovaným cesnakom v oleji a dáme zapiecť cca 5min. 180-200 stupňov aby bola pekne do zlatista a necháme vychladnúť

  3. 3

    Pripravenú zmes poukladáme na bagetu a možme konzumovať . Dobrú chuť !!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia