Bruschetta výborne predjedlo ako aj doplnok
Rýchlo a jednoducho mňamka
príprava
na 180-200 °C
Postup
-
1
Samozrejme pripravíme suroviny , umyjeme paradajky nakrájame na kocky nie moc velké ani malé ( ja robím asi tak 1 cm ) , dáme do misky a pridáme roztlačený cesnak ( ja používam cesnak rozmixovaný v olivovom oleji ) asi tak jednu dve pol. lyžice , štipka soli korenie chilli podla toho ako mate radi pikantné , cca jednu polievkovú lyžicu balzamika , magi , olivový olej a na koniec nakrajanú bazalku . Z ľahka premiešame a ochutnáme a necháme prejsť chuťami . ( ja dochucujem všetko od oka podla svojej chuti mne najlepšie :) kto má rád cesnak či chilli dá si viac alebo menej..)
- 2
Nakrájame bagetu na šikmo natrieme rozmixovaným cesnakom v oleji a dáme zapiecť cca 5min. 180-200 stupňov aby bola pekne do zlatista a necháme vychladnúť
- 3
Pripravenú zmes poukladáme na bagetu a možme konzumovať . Dobrú chuť !!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu