Broskyňa plnená kuracím mäsom

Autor receptu: cimicanga

Tento recept nam pripravila moja teta na navšteve a všetkym chutil. Od vtedy ho pripravujem doma aj ja a je dosť oblubeny aj ako predjedlo a aj ako vecera napriklad.

4-5
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Najprv si oberieme mäso z polievky a pokrajame ho na male kusky. To iste urobime zo zelerom. Dame to spolu do jednej misky. Pridame soľ, cierne korenie a kukuricu. Dalej pridame majonezu a vsetko to spolu vymiesame.
  2. Na tanier polozime platok ananasu. V strede je dierka. Do tej dierky postavime broskynu, tym padom nam to nebude cele lietat po tanieri. Na broskynu ulozime za lyzicu zmesi a cele to ozdobime vňatkou alebo kukuricou, podľa fantazie.
  3. Servirujte s kuskom peciva alebo chlebika. Vhodne ako predjedlo alebo aj ako vecera.