Britská kuracina so špargľovou omáčkou
Burc Tuncel
šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave, člen World Master Chefs, 5. marca 2012
šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave, člen World Master Chefs, 5. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kurča prudko osmažte na hladkej panvici, kým nezíska peknú farbu. Potom ho vložte do rúry na 12 minút na 180 oC.
- 2
Medzitým nakrájajte huby a cesnak a osmažte na masle.
- 3
Špargľu očistite, zbavte drevnatých častí a ponorte do horúcej vody asi na päť minút. Uvarenú vložte do mixéra a mixujte, kým z nej nebude úplná kaša. Rozmixovanú špargľu vráťte na oheň, pridajte maslo, smotanu a štyri minúty povarte.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu