Foto: maggi
Komerčný recept
4-5
porcie
porcie
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji dohneda. Cibuľu občas podlejeme naberačkou vody, aby sa nám nepripálila.
- 2
Medzitým si nakrájame mäso na kocky. Keď je cibuľa dostatočne tmavá, pridáme rajčinový pretlak, zarestujeme a pridáme okorenené kocky mäsa. Zalejeme vodou, dochutíme vegetou a varíme do zmäknutia mäsa, približne 50 minút.
- 3
Nakoniec dochutíme rozdrveným cesnakom, horčicou a ľahko osladíme. Varíme ešte 10 minút. Omáčku je možné zahustiť nastrúhaným chlebom či zemiakom.
- 4
Tip: Guláš podávame s chlebom alebo zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Keď bravčový guláš, tak bravčové koleno zadné,vykostené aj s kožou,
bravčová masť,cibuľa,gulášové korenie t.j.-ml.čier.korenie,rasca,soľ,paprika ml.sladká a pálivá-podľa chuti,a majorán,málo podlievať a dostatok cibule urobí aj hustotu, cesnak a majorán na dochutenie...klasika...
ty si nepochopil , že firemný recept nám ponúka sajrajt, proti
ktorému sa bránime. Ak si prečítal z knižky tých 180 receptov,
určíte si tam našiel veľa takých , kde sa tieto "dobroty " nenachádzajú.