Bravčový guláš

Autor receptu: maggi

Komerčný recept

4-5
porcie
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji dohneda. Cibuľu občas podlejeme naberačkou vody, aby sa nám nepripálila.
  2. Medzitým si nakrájame mäso na kocky. Keď je cibuľa dostatočne tmavá, pridáme rajčinový pretlak, zarestujeme a pridáme okorenené kocky mäsa. Zalejeme vodou, dochutíme vegetou a varíme do zmäknutia mäsa, približne 50 minút.
  3. Nakoniec dochutíme rozdrveným cesnakom, horčicou a ľahko osladíme. Varíme ešte 10 minút. Omáčku je možné zahustiť nastrúhaným chlebom či zemiakom.
  4. Tip: Guláš podávame s chlebom alebo zemiakmi.