Bravčové steaky fotorecept

zuzickaaa1 - fotkazuzickaaa1, 26. júla 2011
5
porcií
15 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg bez kosti
250 ml
1 ks
500 g
 (na zahustenie)




Postup

  1. 1

    Bravčové karé nakrájame na hrubo. Osolíme a okoreníme.

    Bravčové steaky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Opekáme na rozpálenom olivovom oleji.

    Bravčové steaky (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Parmskú šunku opražíme vo výpeku zo steakov.

    Bravčové steaky (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Opraženú šunku poukladáme na steaky.

    Bravčové steaky (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Do výpeku nalejeme smotanu rozmiešanú s bambinom, čili pastou a koreninami a necháme zovrieť. Potom pridáme ešte trošku solamylu a môžeme podávať. Dobrú chuť:)

    Bravčové steaky (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

tatranka
Krásne mäsko,pekná príprava,určite chutné a lahodné jedlo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia