Bravčové rezne na šalvii

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 PL
1 PL
2 PL
1 PL
2 ks
1 PL
2 KL
4 ks




Postup

  1. 1

    Na tanieri zmiešame múku, nasekanú šalviu, soľ a korenie. Touto zmesou poprášime rezne z oboch strán. V panvici rozohrejeme maslo a olej a rezne vysmažíme.

  2. 2

    Mäso vyberieme a na tuku usmažíme na kolieska nakrájanú cibuľu a na štvrťky nakrájané rajčiny spolu s cukrom.

  3. 3

    Podávame spolu s rezňami a kapustovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia