Bravčové rebrá na červenom víne
Jozef Preisinger
kuchár z Camouflage restaurant, 29. októbra 2010
kuchár z Camouflage restaurant, 29. októbra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Rebierka osolíme, okoreníme, pridáme borievky a zalejeme trochou vína a dusíme do mäkka. Červenú cibuľu nakrájame na plátky, orestujeme a dochutíme medom a octom.
- 2
Ako prílohu podávame zemiaky, ktoré uvaríme, nakrájame a orestujeme na opraženej cibuľke, dochutíme soľou, korením a cesnakom.
- 3
NÁŠ TIP: Ak nemáte radi víno a borievky, môžete ich nahradiť čerstvými bylinkami alebo zmesami na grilovanie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu