Bravčové mäso

Bravčové pliecko s ryžou a hubami

Autor receptu: ryzasos

Vyskúšajte tento vynikajúci recept s ryžou SOS. Ryža má jedinečnú schopnosť koncentrovať chute a spájať ich v harmónii.* Aj preto je hlavnou ingredienciou mnohých jedál. Dokonca aj celiatici považujú ryžu za výbornú potravinu pre zdravie. Na prípravu tohto receptu môžete použiť rôzne typy húb, aj sušené.

4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na panvici rozohrejte extra panenský olivový olej. Do panvice pridajte nakrájané bravčové pliecko a dochuťte soľou a čiernym korením.
  2. Opražte ho na panvici do hneda, potom vyberte a odložte nabok.
  3. V tej istej panvici orestujte na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak a potom pridajte očistené huby.
  4. Podlejte vývarom a keď zovrie, pridajte ryžu. Dochuťte soľou a čiernym korením. Varte na strednom plameni približne 15 minút a 3 minúty pred koncom pridajte mäso.
  5. Potom odstavte a nechajte pár minút odpočívať. Podávajte.