Bravčové mäso
Bravčové pliecko s ryžou a hubami
Autor receptu: ryzasos
Vyskúšajte tento vynikajúci recept s ryžou SOS. Ryža má jedinečnú schopnosť koncentrovať chute a spájať ich v harmónii.* Aj
preto je hlavnou ingredienciou mnohých jedál. Dokonca aj celiatici považujú ryžu za výbornú potravinu pre zdravie.
Na prípravu tohto receptu môžete použiť rôzne typy húb, aj sušené.
4 porcie |
10 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Na panvici rozohrejte extra panenský olivový olej. Do panvice pridajte nakrájané bravčové pliecko a dochuťte soľou a čiernym korením.
- Opražte ho na panvici do hneda, potom vyberte a odložte nabok.
- V tej istej panvici orestujte na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak a potom pridajte očistené huby.
- Podlejte vývarom a keď zovrie, pridajte ryžu. Dochuťte soľou a čiernym korením. Varte na strednom plameni približne 15 minút a 3 minúty pred koncom pridajte mäso.
- Potom odstavte a nechajte pár minút odpočívať. Podávajte.