Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov fotorecept
Foto: hviezdickaz
Keď sa vám nechcú robiť závitky ... Je to chutné mäsko na spôsob španielskych vtáčikov.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové mäso nakrájame na rezne. Osolíme ho, okoreníme mletým čiernym korením. Do hrnca si dáme trošku oleja, a narýchlo v ňom opražíme rezne. Dáme si ich na tanier a do hrnca dáme opražiť nadrobno nakrájanú slaninu, a po chvíli pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu.
-
2
Potom do hrnca naspäť vložíme mäso, podlejeme vodou a dusíme 45 min.
-
3
Medzitým si uvaríme vajíčka natvrdo, nakrájame na kocky sterilizované uhorky,kápiu , párky, a mrkvu ( tú som mala zamrazenú ) .
-
4
Po 45 min. dusenia všetko dáme na mäso, podlejeme horúcou vodou.
-
5
Pridáme trochu domácej paprikovej pomazánky a horčice a dusíme ďalších 20 min. Potom pridáme zátrepku z vody a hladkej múky a necháme prevariť . Nič som nesolila , ani nekorenila okrem mäsa. Všetko ostatné tomu dodá tú spávnu chuť.
-
6
Podávame s ryžou. Dobrú chuť. :)
Diskusia k receptu