Foto: margaretka28
Tento recept som odpozerala v relácií Bez servítky,mal by sa robiť z krkovičky,alebo bôčika,ale ja som robila zo stehna a bolo to dobré aj Zobraziť celý popisTento recept som odpozerala v relácií Bez servítky,mal by sa robiť z krkovičky,alebo bôčika,ale ja som robila zo stehna a bolo to dobré aj tak.
Postup
-
1
Mäso pokrájať na plátky,z kečupu,medu,soli a korenia,urobiť marinádu a natrieť plátky mäsa,cibuľu a cesnak nakrájať a rozložiť do pekáča,na to uložiť mäso, ja som to urobila večer a nechala som marinovať v chladničke.
-
2
Ráno som zaliala čiernym pivom a dala piecť,najprv zakryté a potom odokryté dopiecť.
-
3
Tu je už hotové.Pieklo sa to asi 2.5 hodiny,krkovička by bola určite rýchlejšie,aj som si vytiahla krkovičku,ale až ked sa mäso rozmrazilo,zistila som že som si označila nesprávnym lístkom,lebo to bolo stehno :-)) tak som robila zo stehna.
Diskusia k receptu