Bravčové na čiernom pive (fotorecept)

Autor receptu: margaretka28

Tento recept som odpozerala v relácií Bez servítky,mal by sa robiť z krkovičky,alebo bôčika,ale ja som robila zo stehna a bolo to dobré aj tak.

Postup

  1. Mäso pokrájať na plátky,z kečupu,medu,soli a korenia,urobiť marinádu a natrieť plátky mäsa,cibuľu a cesnak nakrájať a rozložiť do pekáča,na to uložiť mäso, ja som to urobila večer a nechala som marinovať v chladničke.
  2. Ráno som zaliala čiernym pivom a dala piecť,najprv zakryté a potom odokryté dopiecť.
  3. Tu je už hotové.Pieklo sa to asi 2.5 hodiny,krkovička by bola určite rýchlejšie,aj som si vytiahla krkovičku,ale až ked sa mäso rozmrazilo,zistila som že som si označila nesprávnym lístkom,lebo to bolo stehno :-)) tak som robila zo stehna.